บทความทางวิชาการ
|
- Krutthai, N., C. Vajrabukka, K. Markvichitr, A. Choothesa, J. Thiengtham, S. Sawanon,
C. Kaewtapee and C. Bunchasak. 2015. Effect of Source of Methionine in Broken Rice-Soybean
Diet on Production Performance, Blood Chemistry and Fermentation Characteristics
in Weaned Pigs. Czech J. Anim. Sci. 60(3): 123-131.
|
งานประชุมวิชาการ
|
- 1.Krutthai, N. and C. Bunchasak. 2004. Effects of Protein Levels in Diet on Production,
Reproductive Organs and Chemical Egg Composition of Laying-hen Raised in Closed House
System, pp. 10. In The 16st Annual Meeting
of the Thai Society for Biotechnology, Naresuan University, Phitsanulok.
- 2.ณัฐวุฒิ ครุฑไทย และ ชัยภูมิ บัญชาศักดิ์. 2548. ผลของระดับโปรตีนในอาหารต่อการให้ผลผลิต
อวัยวะสืบพันธุ์ และองค์ประกอบทางเคมีในไข่ของไก่ไข่ที่เลี้ยงในโรงเรือนระบบปิด, น. 70. ใน
รายงานการประชุมทางวิชาการเสนอผลงานวิทยานิพนธ์ ครั้งที่ 7 (ภาคตะวันออกเฉียงเหนือ)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น, ขอนแก่น
- 3. ณัฐวุฒิ ครุฑไทย, ศกร คุณวุฒิฤทธิรณ และ ชัยภูมิ บัญชาศักดิ์. 2548. ผลของการเสริม
กรดอะมิโนเมทไธโอนีนในอาหารต่อการให้ผลผลิต คุณภาพไข่และอวัยวะสืบพันธุ์ของไก่ไข่
ช่วงอายุ 33-48 สัปดาห์ ที่เลี้ยงในโรงเรือนระบบปิด,
น. 107-108. ใน รายงานการประชุมทางวิชาการสาขาสัตวบาล / สัตวศาสตร์ / สัตวแพทย์ ครั้งที่ 5
(การผลิตสัตว์อย่างยั่งยืน) มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, เชียงใหม่.
- 4. Krutthai, N., C. Kaewtapee, C. Vajrabukka, K. Markvichitr, A. Choothesa, J. Thiengtham,
S. Koonawootrittriron, S. Sawanon and C. Banchasak. 2009. Effect of Sulfur Amino Acids
: Lysine Ratio(SAA:Lys) in Diet on Production Performance and Small Intestinal Morphology
of Piglets, pp. 270. In Commission on Higher Education Congress II, University Staff Development
Consortium (CHE – USDC Congress II), 27-29 August, Dusit Thani Pattaya Hotel, Chonburi.
- 5. Krutthai, N., C. Kaewtapee, C. Vajrabukka, K. Markvichitr, A. Choothesa, J. Thiengtham,
S. Koonawootrittriron, S. Sawanon and C. Banchasak. 2011. Effect of Sulfur Amino Acids
: Lysine Ratio (SAA:Lys) in Diet on Production Performance and Small Intestinal Morphology
of Piglets, pp. . In KU-UT Student Symposium 2011: Science for Agriculture and Environment,
February 21, Vajiranusorn building, The Faculty of Agriculture, Kasetsart University, Bangkokok.
- 6. Krutthai, N., C. Vajrabukka, K. Markvichitr, A. Choothesa, J. Thiengtham, S. Sawanon
and C. Banchasak. 2012. Effect of different levels of liquid methionine hydroxy analog free-acid
on pH value and short-chain fatty acids concentration in batch culture of pig cecal digesta, pp.
80. In Commission on Higher Education Congress V,
University Staff Development Consortium (CHE – USDC Congress V), 14-16 November,
The Ambassader City Jomtien, Chonburi.
|